INSTRUKTIONER FÖR ATT AKTIVERA E-FAKTURA

Följ instruktionerna nedan för att aktivera din e-faktura / direktbetalning.

Kan finnas bankspecifika skillnader beroende på vilken bank man använder si av.

  1. Logga in på nätbank med egna ID, gå till betalda, e-fakturor.
  2. Tryck på "beställ och hantera e-fakturor"
  3. Välj " Beställ e-fakturor "
  4. Skriv in i sökfältet " Verkstadsgymmt Oy Ab "
  5. Systemet frågar efter kundnummer ( kundnummret finns med i detta mail ).
  6. Ange kundnumret på raden och tryck Ok/ Bekräfta.
  7. Kontrollera att dina uppgifter stämmer och tryck på acceptera.
  8. E-fakturan har godkänts och följande text kommer att dyka upp på skärmen: "Vi kommer att informera din fakturautställare om din mottagaradress.
  9. Scrollar ni längst ner på sidan kan man välja "Aktivera automatisk betalning" så behövs ingen bekräftelse månatligen då fakturan skall betalas utan tjänsten fungerar som autogiro.
  10. Du kan även beställa en annan persons e-faktura till dig själv, t ex ett barn. På sammanfattningssidan kontrollera att dina uppgifter stämmer, tryck på Beställ e-faktura. E-fakturan från Verkstadsgymmet kommer till din nätbank ca. 14 dagar före betalningsförfallodagen.

Det är viktigt att du betalar fakturan senast på förfallodagen, eftersom kortet slutar fungera 14 (fjorton) dagar efter förfallodagen. Kortet kommer att återaktiveras efter betalning av fakturan dock kan en försening på 2-3 dagar uppstå.

Att inte betala räkningen eller säga upp e faktureringen på grund av att man inte utnyttjat våra tjänster är inte detsamma som att avluta ett medlemsavtal. Avslutande av ett avtal görs ALLTID via mail till exit@verkstadsgymmet.fi

Du kan när som helst ändra inställningarna för dina e-fakturor i din egen nätbank. Om du har valt en e-faktura och inte aktiverar den i din nätbank kommer vi inte att kunna skicka e-fakturor till dig. I detta fallet kommer fakturorna att skickas till eran e-postadress som angavits till oss när medlemskaps ansökning gjorts.

Vänligen aktivera er e-faktura senast två veckor innan nästa faktura! (Det kan ta 1-3 bankdagar att aktivera en e-faktura). Vill ni betala er räkningar med Tyky sedlar, Smartum sedlar, Edenred eller Eazybreak måste ni göra det minst 15 dagar innan nästa fakturas förfallodatum, dvs innan fakturan blivit skickad.

Epassi och Smartum går att kopplas in på nätshoppen så att det automatiskt dras av fakturan varje månad ända tills kontot är tomt, då skickas en faktura automatiskt på resterande summa. Ta kontakt med oss om det är något ni behöver hjälp med.

Om ni nu följt anvisningarna kommer ni nu få fakturorna som e-faktura. Har ni frågor kring detta ta kontakt till info@verkstadsgymmet.fi

Powered by DL Prime Online (www.dlsoftware.se)